Новини

20.11.2018

Що необхідно враховувати агровиробнику, щоб зробити  свій продукт більш привабливим для сучасного вибагливого споживача, -

про це говорили на тренінгу «Шляхи підвищення конкурентоспроможності агро виробників при...

08.10.2018

(навчальний тур «Запровадження системи управління безпечністю харчових продуктів»)

 

НАССР — Міжнародна система аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (HACCP — Hazard Analysis and...

29.08.2018

22 серпня відбувся перший тренінг-консультація «Об’єднання агровиробників – сучасні можливості кооперації» в рамках проекту «Адаптація до законодавства ЄС: практика впровадження».

 

...
17.07.2018

Стартував проект, покликаний допомогти малим сільськогосподарським виробникам адаптуватися й успішно розвивати свою діяльність у нових законодавчих умовах.
Проект триватиме до кінця березня 2019 року та передбачає проведення серії тренінгів, кілька навчальних турів до...